Ga naar hoofdinhoud

Als je even vastloopt…

Door 12 april 2019september 20th, 2021Blog

Onlangs heeft een klant van ons een training Psychisch Verzuim bij ons gevolgd. Door de training raakte hij getriggerd om aan de slag te gaan met zijn eigen situatie. En hij meldde zich bij mij aan voor het traject ‘Van (werk)druk naar (werk)geluk’ (Stressregulatietraject).

Aan het einde van het traject heeft hij nu alle benodigde inzichten en handvatten opgedaan om duurzaam met overmatige negatieve stress om te gaan. Hij geeft in het eindgesprek aan dat zijn werk, privé, relaties etc. leuker en beter zijn geworden en dat hij inzichten heeft opgedaan waarmee hij stress uit het verleden en heden, weet te plaatsen en te reguleren. Nog belangrijker vond hij dat hij zijn talent inzichtelijk heeft en dit nu ook bewust weet toe te passen in werk en privé.

“De begeleiding was zeer goed, waarbij op eigen tempo de belangrijke stappen zijn doorlopen voor mijn ontwikkeling. Dit heeft mij bewustere en betere omgang met stress opleverende situaties opgeleverd.”

En het mooie is dat hij dit resultaat ook gunde aan een collega die met burn-out klachten rondliep. Deze collega is na een aantal effectieve sessies ook weer terug op koers en in haar kracht.

Wie gun jij (werk)geluk?

Ken jij iemand die vastloopt met stress gerelateerde klachten en die je het gunt om duurzaam om te leren gaan met overmatige negatieve stress of (werk)druk beleving? Wij helpen graag vooruit! Deze begeleiding is trouwens ook preventief inzetbaar en bij re-integratie (opbouw in werk) enorm effectief.

Love the job!

Maak vrijblijvend kennis met een van onze coaches