Ga naar hoofdinhoud

Loopbaantraject

Loopt een medewerker vast en is het niet duidelijk waar dat aan ligt? Of geeft een medewerker zelf aan zich verder te willen ontwikkelen? Dan kan een loopbaantraject de uitkomst bieden.

De medewerker is aan het zoeken wat de volgende loopbaanstap is of loopt tegen problemen aan in de werksituatie (b.v. gedrag/communicatie). Denk aan:

  • Onvoldoende uitdaging
  • Veranderingen in de organisatie
  • Te veel op je bordje krijgen
  • Geen juiste balans ervaren

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

In een loopbaantraject krijgt de medewerker inzicht in de loopbaan- of coachvraag. Tijdens ieder traject wordt helder in kaart gebracht wie iemand is, wat het talent is en welke instrumenten die nodig heeft om zelf de vervolgstap in de loopbaan of ontwikkeling te nemen. Op professioneel én persoonlijk vlak.

Het standaard traject is 6 gesprekken met thuiswerk opdrachten. We maken gebruik van persoonlijkheids- en beroepentesten. Maatwerk is mogelijk.

Wat levert een loopbaantraject op?

Loopbaancoaching door één van onze professionals helpt om je medewerkers richting te geven aan hun professionele en persoonlijke doelen. Zij zetten vanuit hun Talent én in balans de volgende stap(pen) in hun loopbaan. Hiermee verhoog je de inzetbaarheid, het werkplezier én de productiviteit. Winst voor de medewerker én winst voor de organisatie!

Vraag een gratis intake aan

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah