Ga naar hoofdinhoud
Haal het beste uit jezelf, team en organisatie

Talentgedreven
werken en leiderschap

Ieder mens is een Talent. Voor ons is een Talent: ‘de optelsom van alles wat je in je hebt om iets tot stand te brengen waar de ander wat aan heeft’. Al je talenten, kennis en vaardigheden vatten we samen tot één woord of zin; je Talent. Zo ervaar jij de focus en kracht van jouw Talent het beste. En dat verdient een hoofdletter!

Bel Andreas voor een gratis kennismaking

Wat is Talentontwikkeling?

Wij weten dat iemand die vanuit dat Talent werkt, beter presteert én meer plezier heeft in het werk. Je Talent is jouw beste kwaliteit: iets waar je steengoed in bent en wat direct wordt geactiveerd als er een beroep op wordt gedaan. Vanuit die basis gaan we actief Leren en Presteren. Praktische doelen koppelen we aan een Leervraag. Zo maken we iedere keer groeisprongen op basis van Talent.  Als je ontwikkeling op basis van Talent stimuleert, groei je als team en als organisatie enorm snel.

Jou begeleiden in jouw groei, die van jouw medewerkers, teams en organisatie dát is ons doel. Sinds 2011 werkt het team van HBS zelf ook Talentgedreven. Hierdoor kunnen we onze kennis en ervaringen die we hebben opgedaan, toepassen bij andere teams en organisaties. We zijn ons eigen ‘living-lab’. We hebben het gedachtegoed praktisch gemaakt en gevormd naar onze eigen HBS-manier. En die manier delen we graag met jou!

Leiden van een ijzersterk team, praktisch en resultaatgericht

Een leider die investeert in talentontwikkeling, bouwt teams van mensen die weten wanneer ze de lead moeten pakken. Zij weten wanneer zij zelf aan zet zijn of een collega. Ze halen het beste uit ieder mens omdat ze weten dat ze het samen beter kunnen dan alleen. Dat hoeft echt niet allen op  ‘hogeschool-niveau’ te zijn. Het kan super praktisch worden gedaan.

Als jouw medewerkers weten waar hun kracht zit, zien ze zelf waar de gaten vallen en spelen daarop in met hun eigen talenten. Geef ruimte om te ontwikkelen en geef richting. Dan groeien mensen en werken ze samen aan één doel. Zo halen ze het beste uit zichzelf én uit de ander.

Zelfkennis, samenspel en slim combineren. Is de leiding en elk teamlid daartoe in staat? Dan vorm je een ijzersterk team, de basis voor een onverslaanbare organisatie.

Begeleiding op maat

Wij zetten onze kennis om in praktische toepassingen die passen in jouw organisatie. Want iedere organisatie is anders en verdient een maatwerk aanpak. Met projecten, workshops, begeleiding en coaching. We gaan samen in gesprek over een plan van aanpak, passend bij jouw organisatie en alle betrokkenen: de directie, HR, het management en de medewerkers. Onze coaches en consultants ondersteunen jou, jouw organisatie en de medewerkers persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

“Leerzaam, mede door herhaling en oefenen in de verdieping hiervan. Het proces krijgt steeds meer vorm en dat is merkbaar.”

MarleenFiliaalmanager Hema - Workshop Talentgedreven Werken

“Er gebeurd veel in het team. Wat een verandering in gedrag en omgang met elkaar. Het heeft een enorme ontwikkeling op gang gebracht.”

FreekIntratuin - Workshop Talentgedreven Werken

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas