Ga naar hoofdinhoud

Teamontwikkeling & Teamcoaching

Als organisatie wil je werken met sterke teams. Die meebouwen aan de beoogde resultaten. In lijn met waar de organisatie voor staat. Teams die elkaar weten te vinden, te benutten. Die het beste uit elkaar halen. Een goede samenwerking. Binnen het team én tussen de teams.

Maar tussen droom en daad… zit soms wat tussen inderdaad. De ervaren consultants en coaches van HBS helpen je het beste te halen uit jouw medewerkers, jouw teams en jouw organisatie. Door aandacht voor ieder mens. Door te ontwikkelen op ieder niveau. Door creatief te zijn. Omdat we weten wat werkt om mensen in beweging te brengen en veranderen.

Bij HBS geloven we dat ieder individu een uniek Talent heeft, samen vormen zij een uniek Talententeam in de organisatie. Iedere medewerker voegt op een eigen manier waarde toe aan het team. Zo vorm je samen een ijzersterk team.

Bel Andreas voor een gratis kennismaking

Trajectplan Teamontwikkeling & Teamcoaching

Iedere hulpvraag rondom de ontwikkeling van een team of organisatie is anders. Dus ieder begeleidingstraject stellen wij op maat samen. Vanuit een intakegesprek geven wij een onderbouwd advies.

 Tijdens het intakegesprek kijken we naar de huidige situatie en formuleren we samen een eerste concrete hulpvraag om de teamprestaties te verbeteren. Vervolgens stellen we vast wat er op dit moment al is, welke Talenten er in het team zitten en kijken naar welke blokkades een goede samenwerking verhinderen.  We geven aandacht aan verleden, heden én toekomst.  Wat is er nodig om weer te gaan stromen? We bepalen de gewenste koers en stellen een actieplan op. We voeren dat uit en evalueren bij de eindbestemming. Plan – Do – Check – Act. Doordacht en praktisch, doelgericht en flexibel. Adviseren, implementeren, borgen, in de praktijk. Dát is wat we doen.

Teamcoaching is een dynamisch proces waarbij leren van groot belang is. Tijdens het traject wordt er regelmatig geëvalueerd, zodat we voortdurend flexibel doen wat nodig is om te komen waar we willen komen.

Wat levert Teamontwikkeling & Teamcoaching op?

  • Verbetering van de onderlinge sfeer, communicatie en samenwerking
  • Meer energie en hogere productiviteit, zowel individueel als in het team
  • Hogere kwaliteit en meer innovatie
  • Meer doelgerichtheid en betere resultaten
  • Minder verzuim en verloop
  • Praktische handvatten om individueel én in teamverband te gebruiken in de dagelijkse werkzaamheden

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Andreas

Andreas van den Goorbergh

Coach
076-5038052

Mail Andreas

Wist je dat?

8

Deelnemers waarderen ons gemiddeld met een 8,7.