Ga naar hoofdinhoud

Unieke actie! Gratis scan duurzame inzetbaarheid

Door 19 oktober 2021maart 2nd, 2022Nieuws
KobaDI tool

Afgelopen twee jaar waren voor veel organisaties, jaren vol verandering. Langzaamaan lijken we in de post-Corona fase te komen. Daarom is dit hét uitgelezen moment om even stil te staan en de balans op te maken en samen een goede start te maken in 2022. Is jouw organisatie klaar voor 2022?

Met de inzet van de KoBaDI-tool van TNO (Kosten Baten Tool Duurzame Inzetbaarheid) analyseren we de huidige en gewenste situatie als het gaat om de inzetbaarheid en productiviteit van jouw medewerkers. De tool berekent verspilling in productiviteit en de invloed van interventies. En laat zien wat het jouw organisatie kost als je nu niks doet!

De inzet van de scan combineren we met een interactieve workshop waar de huidige situatie, de huidige verspilling en organisatiedoelen worden besproken. Samen bepalen we daarmee een uitstekend startpunt voor gerichte acties en interventies in het nieuwe jaar.

Unieke actie!

HBS biedt een unieke actie voor een goede start van 2022. Bij afname van een KoBaDI-tool met analyse en workshop, vóór 1 januari 2022, bieden wij de KoBaDI-tool gratis aan!

Wij gaan graag direct voor jou aan de slag en berekenen samen met jullie wat je kunt besparen met de kosten en baten Duurzame Inzetbaarheid!

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Nicolette Kommers

Adviseur duurzame inzetbaarheid RADI®
076-5038052

Mail Nicolette
Nicolette Kommers