Ga naar hoofdinhoud

Ik startte mijn loopbaan in de arbeidsbemiddeling, waar ik vele jaren met veel plezier heb gewerkt. Om mijzelf verder te ontwikkelen maakte ik de stap naar het re-integreren van medewerkers die een kleine, maar soms een grote afstand in de arbeidsmarkt hadden. Het bracht mij veel voldoening om deze cliënten te begeleiden naar een nieuwe uitdaging in hun leven. Uiteindelijk vervolgde mijn pad zich naar het begeleiden van medewerkers die te maken krijgen met verzuim. Een complexe wereld met veel wetten, regels en belangen. De uitdaging hierin is om de medewerker en de werkgever stap voor stap te kunnen meenemen en aangehaakt te laten blijven. Werken in verzuim vergelijk ik altijd als het halen van je rijbewijs, je haalt je papiertje en dan moet je kilometers gaan maken. Geen 1 verzuimmelding is hetzelfde!

Talent: stap voor stap samen doen! Ik sta voor een persoonlijke aanpak, ik stel medewerkers op hun gemak, zodat zij met vertrouwen kunnen werken aan hun gezondheid. En weer snel aan de slag kunnen.

Persoonlijk

“Ik heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag een tochtje op de wielrenfiets maken. Verder kan ik genieten van een goede netflix serie.”

Annemijn

Annemijn Ducaneaux

Inzetbaarheid Gids/
Casemanager RCMC®

Talent: Aangaan
076-5038052

Mail Annemijn