Ga naar hoofdinhoud

Ik ben begonnen als weekendhulp in de detailhandel. Via Pedagogisch medewerker in een medisch kinderhuis, ben ik weer teruggekeerd in de detailhandel, als filiaalmanager. Hierna ben ik het pad ingeslagen van Adviseur Hypotheken en Vermogen om uiteindelijk daar te komen waar ik nu ben…. In de wereld van de sociale zekerheid. En in die wereld kan ik mijn talent, laten inzien, volop inzetten!

Mijn talent laten inzien heeft 2 componenten: de ander en tijd. Zoeken collega’s de rode draad in een verhaal? Hebben ze inzicht of een helikopterview nodig? Of hebben ze, zoals ik het zelf noem, een Willy Wortel-momentje nodig? Dan weten ze dat ze bij mij moeten zijn.

Ik sta voor een professionele, kwalitatieve, maar zeer zeker ook menselijke, begeleiding van werkgever en werknemer, waarbij het denken in mogelijkheden mijn uitgangspunt is! Het vak van Register Casemanager heb ik weten in te kleuren met mijn manier van werken. Door steeds anders te denken en anders te doen kom ik uiteindelijk bij het doel: zorgen dat mensen werken in werk dat past!

Persoonlijk

“Ik ben graag buiten en in beweging. Hardlopen, hockeyen (keepen), wandelen daar word ik blij van! Maar ook trainen met mijn personal trainer is iets, ook al is het binnen 😊, waar ik enorm veel energie van krijg.

Ook binnen kan ik me overigens prima vermaken! Zo word ik erg blij van het spelen van spelletjes en samen met vrienden gezellig borrelen en eten! Verder ben ik actief in verschillende maatschappelijke commissies en als lid van de Rotary Club Etten-Leur.

Dorrianne van Vugt – van Hal

Directeur VerzuimSupport
Inzetbaarheid Gids/
Casemanager RCMC®

Talent: Laten inzien
076-5038052

Mail Dorrianne