Ga naar hoofdinhoud

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij HBS en maak ik onderdeel uit van dit superleuke en inspirerende team.

De jaren daarvoor ben ik werkzaam geweest in het HR vak voor met name het midden klein bedrijf. Hierbij stond ik ondernemers met raad en daad bij op het gebied van HR, personeel, loonadministratie en verzuim.

Het totale plaatje paste bij mij, maar na een aantal jaren ben ik meer op zoek gegaan naar wat ik echt leuk zou vinden. Bij HBS heb ik mijn draai gevonden en kan ik mijn talent inzetten. Verzuim is voor mij de logische keuze gebleken, omdat er veel raakvlakken zijn met de kennis en ervaringen die ik heb opgedaan. Het structurele proces van Wet Verbetering Poortwachter ervaar ik als een fijne houvast en daarnaast zijn de omstandigheden daaromheen voor mij dé uitdaging om tot een goede oplossing te komen voor zowel werkgever en medewerker. Daar krijg ik energie van!

Mijn talent is ‘oplosser’, ik zoek de verbinding met medewerker en werkgever om tot een oplossing te komen voor een optimaal resultaat.

Ik sta de medewerker en de werkgever graag met raad en daad bij met mijn kennis en ervaringen uit mijn HR verleden. Hierbij gaat het in eerste instantie om herstel en neem ik je mee in de mogelijke opties richting een duidelijke koers.

In mijn werkwijze ben ik nieuwsgierig, praktisch ingesteld, zoek ik naar structuur om verder te bouwen en de verbindende of combinerende stap te maken.

Persoonlijk

“Mijn batterij laad ik op door veel buiten te zijn, op z’n tijd nieuwe dingen te leren en gezelligheid met vrienden.”

Jolanda

Jolanda Riemslag Baas

Inzetbaarheid Gids/
Casemanager RCMC®

Talent: Oplosser
076-5038052

Mail Jolanda