Ga naar hoofdinhoud

Sinds 2005 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in de eerstelijns praktijk. Door de jaren heen heb ik veel verschillende mensen met ieder hun eigen verhaal mogen ontmoeten. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden vind ik het een leuke uitdaging om de oorzaak dan wel de achterliggende oorzaak van de problematiek te achterhalen. Zo ben ik instaat om een passend traject voor ieder persoon op te stellen en in te zetten. Naast het begeleiden van de persoon met zijn problematiek vind ik het ook leuk om mensen te begeleiden ter voorkoming van een recidief en begeleiden in preventie.

Mijn Talent is “vormen”. Ik kan goed inleven, uitvragen en achterhalen wat de (onderliggende) oorzaak van de problematiek is. Samenwerken (met de persoon en waar nodige derden) naar de oplossing/ het herstel vind ik een leuke uitdaging. Het geeft mij voldoening wanneer ik iemand heb kunnen helpen in zijn herstel.

Persoonlijk

“Ik heb 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, bij of op het water. Hier word ik echt blij van! Bewegen doe ik graag in de vorm van wandelen, fitness, suppen en wielrennen. Naast de actieve ontspanning kan ik deze ook echt vinden in fotograferen, lezen of lekker een film kijken.”

Maaike

Maaike Mentink

Werk & Gezondheids Gids/ Praktijkondersteuner

Talent: Vormen
076-5038052

Mail Maaike