Ga naar hoofdinhoud

Mijn jarenlange ervaring als sparringpartner op management- en directieniveau en het zijn van de verbindende factor tussen de diverse lagen in een organisatie hebben mij veel gebracht. Daarnaast heeft mijn eigen loopbaanvraagstuk (wat kan ik, waar krijg ik energie van) mij veel inzichten gegeven. Maar ook mijn nieuwsgierigheid in het ‘waarom’ mensen bepaalde dingen (op een bepaalde manier) doen brengt mij ver.

Al deze ervaringen zet ik, samen met mijn talent ‘laten zijn’ in tijdens mijn coachingingstrajecten. Het werkt prettig om vanuit verbinding met medewerkers hun talent te onderzoeken en zo de bal de goede kant op te laten rollen, de energie terug te brengen en iemands passie te vinden. Door mijn analytische kijk op de dingen wordt het nooit zweverig, maar maak ik het juist heel praktisch en tastbaar.

Bij HBS krijg ik de geweldige kans om mijn kennis én ervaring toe te passen in zowel één-op-één trajecten als Loopbaancoach, als in de rol van trainer. In onze trainingen en workshops ondersteunen wij organisaties bij het Werkfit krijgen/ houden van hun medewerkers. Een super mooie, afwisselende uitdaging die ik vol vertrouwen ben aan gegaan.

Persoonlijk

Mijn vrije tijd breng ik graag buiten door, op de tennisbaan, wandelend of op de fiets. Daarnaast plof ik graag op de bank met een spannend boek en geniet ik van de tijd die ik met mijn zoontje, familie en vrienden doorbreng.”

Meike

Meike van den Nieuwendijk

Loopbaancoach
 

Talent: Laten zijn
076-5038052

Mail Meike