Ga naar hoofdinhoud

Unieke kans! Gratis loopbaanadvies voor Rijksmedewerkers

Door 7 december 2021december 14th, 2022Nieuws
Regie op verzuim

Ben jij een Rijksmedewerker en wil je alles uit je loopbaan halen wat erin zit? Ben je toe aan een volgende loopbaanstap of wil je ontwikkelen of doorgroeien in je werk of vakgebied? Vraag nu jouw gratis loopbaanadvies aan!

Speciaal voor Rijksmedewerkers is er een subsidieregeling, waarmee je tot € 1500,- subsidie kunt aanvragen voor een loopbaantraject door een gecertificeerde Loopbaanprofessional. En HBS kan jou hierbij begeleiden.

Wat heb jij nodig om gemotiveerd en productief aan het werk te zijn en blijven? Loopbaan coaching zorgt ervoor dat je beter wordt in je werk door je te laten werken vanuit je unieke talent. Je krijgt zelf de regie in handen om je inzetbaarheid, werkplezier en productiviteit te verhogen.

Onze Loopbaancoaches helpen jou om in vier gesprekken in kaart te brengen waar jouw kansen en mogelijkheden liggen op het gebied van loopbaanontwikkeling. Je bepaalt zelf wat je met het loopbaanadvies doet en wat jouw volgende stap gaat zijn.

Hoe werkt het?

Stap 1:
Ga naar https://www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl/ en kijk of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Stap 2:
Als je aan de voorwaarden voldoet, ontvang je uitleg over de verdere aanvraag, waarbij je een persoonlijk digitaal dossier aanmaakt. Of meld je aan via je Leidinggevende.

Stap 3:
Vraag een offerte aan bij HBS, via ons intakeformulier. Vermeld erbij dat het om een Rijksmedewerker gaat en je graag gebruik wilt maken van de subsidie.

Stap 4:
Wij nemen contact met je op en plannen een intake in. Als er een klik is, sturen we jou een offerte die je nodig hebt voor de aanvraag.

Stap 5:
Na de toezegging van je subsidie, plannen we de coachgesprekken, met jouw deskundige Loopbaancoach. Die jou op persoonlijke en praktische wijze begeleidt in jouw volgende loopbaanstap.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah
Hannah de Graaf