Ga naar hoofdinhoud
Bijblijven is BLIJ blijven!

Ik wil me ontwikkelen met voorBLIJblijvers

Je loopbaan is een beetje als fietsen. Als je met plezier doortrapt, val je niet om en ontdek je nieuwe plekken. Zo gaat dat ook op je werk: als je jezelf blijft ontwikkelen, verhoog je jouw werkplezier en blijf je bij en blij. Investeer in jezelf, ontdek jouw Talent en ga aan de slag met jouw loopbaanontwikkeling!

VoorBLIJblijvers helpt jou om een leven lang ontwikkelen, leren en werken met plezier. Op voorblijblijvers.nl ontdek je wie jij bent, waar je goed in bent en hoe jij bij en blij blijft in je werk. Verdiep je in de thema’s die relevant zijn voor je werk en focus op je ontwikkeling, vitaliteit en inzetbaarheid. Als je meebeweegt, loop je namelijk nooit achter. Investeer in jezelf en blijf blij!

voorblijblijvers

Hoe ontwikkel je jezelf

De wereld verandert, organisaties veranderen en werk verandert. voorBLIJblijvers helpt jou om je te blijven ontwikkelen. Om bij en blij te blijven. Dat is hard nodig in een veranderende arbeidsmarkt. Het werk van de toekomst vraagt voortdurende aandacht en ontwikkeling, en dat schiet er soms bij in. Stilstaan is geen optie meer. Start vandaag nog!

Ook kun je jezelf blijven ontwikkelen door het gesprek aan te gaan met jouw leidinggevenden of HR. Met voorBLIJblijvers kaarten we thema’s aan op de werkvloer die passen bij jouw organisatie, afdeling of vestiging. Ieder kwartaal ontwikkelen we 3 nieuwe marketingcampagnes die we kunnen uitrollen bij jou in de organisatie. Deze campagnes kunnen te maken hebben met een van onderstaande onderwerpen:

 • Je wilt fluitend naar je werk
  Werkplezier heb je grotendeels zelf in de hand. Meer werkplezier? Wij verklappen hoe. Zo ga jij fluitend naar je werk.
 • Je wilt verder komen
  Tijd voor de volgende stap in je loopbaan? Ontdek en vergroot je kansen! Want als je stopt met trappen, val je om.
 • Je wilt fit blijven
  Als je lekker in je vel zit, gaat alles gemakkelijker. Zin om samen stappen te maken?
 • Je bent waardevol
  Samen zetten we al jouw successen op rij. Om te laten zien wat jij waard bent.
 • Je bepaalt zelf je toekomst
  Jezelf nu al verzekeren van een leuke baan in de toekomst? We hebben geen glazen bol. Dus tijd voor actie!

Met de campagnes willen we jou en jouw leidinggevende/HR aanzetten om het gesprek met elkaar aan te gaan over de desbetreffende thema’s. Dit doen we digitaal of met allerlei marketingmaterialen die op de werkvloer zichtbaar gemaakt kunnen worden. Ons doel:  bewustwording creëren bij jou op de werkvloer en aanzetten tot ontwikkeling. Zo blijf jij, jouw organisatie en leidinggevende/HR blij blijven, nu en in de toekomst.

Ga naar VoorBLIJblijvers.nl

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Karin

Karin van Hall

Secretarieel Commercieel Medewerker / ACE Helpdesk
076-5033695

Mail Karin
Terug naar Voor Medewerkers