Ga naar hoofdinhoud
Je werk kan je verliezen, maar jouw talent neem je mee

Ik ben op weg naar ander werk

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Omdat het moet of omdat je het wilt? Misschien heb je te maken met een reorganisatie of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan. Wat de reden ook is, wij helpen je graag op weg. Samen gaan we op zoek naar werk dat bij je past en binnen je mogelijkheden ligt. We werken praktisch en betrokken; zo bouwen we samen aan een nieuwe toekomst!

HBS fiets vooruit

Nieuwe baan zoeken: wij helpen jou vooruit!

Wie passend werk heeft, is gelukkig én productiever. Daar geloven wij sterk in. Wij begeleiden en coachen je daarom graag op weg naar een andere baan. We gaan aan de slag met je talent en laten zien welke waarde dat talent heeft. In je loopbaan én je leven. Je talent neem je immers altijd mee.

Ander werk zoeken, maar wat?

Samen stippelen we jouw route uit en zoeken we naar een oplossing die jouw verder brengt. Wat heb je nodig voor ander werk? Wat moet je loslaten? Waar krijg je energie dan? Dat doen we samen, stap voor stap.

Succesvol van werk naar werk

Spoor 2 traject

Begeleiding naar passend werk bij 2e Spoor.

Outplacement-traject

Begeleiding naar passend werk bij Outplacement

Nieuwe baan vinden met professionele en praktische coaching

Onze loopbaancoaches begeleiden jou op een persoonlijke en praktische manier. We gaan daarbij uit van jouw eigen kracht, want daar word je sterker én zelfverzekerder van. Zo neem jij zelf dte regie over je ontwikkeling, loopbaan en inzetbaarheid.

HBS is initiatiefnemer en partner van het ACE HR-Collectief. We zetten dit netwerk in om jou met andere werkgevers en experts in verbinding te brengen. Zo doe je extra werkervaring op en voer je netwerkgesprekken. Bovendien maak je kennis met andere banen en werkgevers. Daardoor ontdek jij wat het beste bij jou past!

Samen op zoek naar een nieuwe baan. Blijvend inzetbaar: productief en met plezier, in werk dat past! Blijvend ontwikkelen: op eigen kracht, met plezier. Nu én in de toekomst!

Gratis intake

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah
Terug naar Voor medewerkers

Zij gingen je al voor!

“Ik heb inzicht gekregen in mezelf als persoon, mijn interesses en ambities. Wat wil ik met mijn toekomst, waar word ik gelukkig van.”

Medewerker2e spoortraject

“Samen met mijn outplacementcoach hebben we een reisplan uitgestippeld dat op mijn lijf geschreven was. En ik kreeg alle benodigde middelen aangereikt om mijn doel ‘een nieuwe baan waar ik met plezier naar toe ga’ te realiseren. Via het ACE netwerk heb ik een nieuwe baan gevonden!”

MedewerkerOutplacementtraject

“Mijn coach krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Niet alleen het solliciteren en een CV maken, maar ook altijd een luisterend oor en steun in moeilijke tijd.”

Medewerker2e spoortraject