Ga naar hoofdinhoud

Werkfit gesprekken

De wereld verandert razend snel en werk verandert mee. Medewerkers moeten langer door werken, het ziekteverzuim is hoog en er is sprake van krapte op de arbeidsmarkt. Het is belangrijker dan ooit dat jouw medewerkers werkfit zijn én blijven voor de toekomst.

Maar waar begin je? Wij helpen jou graag op weg!

Onze coaches komen naar jou toe om werkfit gesprekken te voeren met jouw medewerkers. Dit is een ‘inloopspreekuur’ waar medewerkers op een laagdrempelige manier het gesprek kunnen aangaan over hun inzetbaarheid.

We gebruiken daarbij het model van het Huis van Werkvermogen. Daarmee komen gezondheid, competenties & vaardigheden, normen & waarden én het werk & werkrelaties aan de orde.

Met als resultaat: een productievere medewerker die met plezier werkt in werk dat past.

Door het werkfit-gesprek te laten voeren door een van de coaches van HBS zorg je ervoor dat jouw medewerkers vrijuit kunnen delen wat zij als belemmeringen en kansen zien in hun functioneren. Nu en in de toekomst.

Het werkfit-gesprek staat naast de functionerings- en ontwikkelcyclus die je als werkgever zelf doorloopt met je medewerker. Het werkfit-gesprek is écht gericht op de duurzame inzetbaarheid van de medewerker met een deskundige onafhankelijk derde. Het kan ook dienen als verdieping op de kwantitatieve informatie van het PMO of PAGO.

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn hoe we dit binnen jouw organisatie kunnen vormgeven?

Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!