Ga naar hoofdinhoud

Workshop voor medewerkers: Regie op inzetbaarheid

Door 6 mei 2021september 20th, 2021Blog
Regie op inzetbaarheid

Deze week mochten onze collega’s Nancy van der Poel en Niki van Doeveren een inspirerende en praktische workshop ‘Regie op inzetbaarheid’ geven, aan medewerkers van een klant.

De workshop is een onderdeel van het project om mensen bewust inzetbaar te houden. De klant heeft onder begeleiding van de HR consultants van HBS, diverse TNO meetinstrumenten ingezet, die opgevolgd zijn door HBS met advies, een plan van aanpak en een aantal gerichte workshops. Onder meer ‘Minder Werkdruk, Meer Werkgeluk’, ‘Motivatie & Betrokkenheid’ en ‘Het Goede Gesprek’.

Tijdens deze workshop gingen medewerkers in gesprek over hun scores van de Duurzame InzetbaarheidsIndeX (DIX). Ze kregen inzicht wat zij zelf kunnen doen om ‘inzetbaar’ te blijven, hoe zij kunnen zorgen voor werkgeluk en kregen concrete handvatten om Het Goede Gesprek te voeren met hun leidinggevende.

Wilt u uw medewerkers ook meer inzicht in hun werkvermogen bieden en hoe zij zelf de regie kunnen pakken? Dan helpen wij u en uw organisatie ook graag vooruit!
Neem contact op met HBS