Ga naar hoofdinhoud
Laat je HR-Impact bruisen!

ACE HR-Collectief

Ga samen aan de slag met HR-collega’s en HR-experts. Wordt beter in je vak en haal eruit wat er in zit. Samen bereiken we meer en je kunt veel leren van andere HR collega’s, professionals en organisaties. Het ACE HR-Collectief is een samenwerking van allerlei organisaties en dienstverleners uit jouw regio. Als HR-professionals benutten we elkaar, streven we naar een duurzaam HR beleid en halen het beste met én voor elkaar. Vandaar onze naam: ACE HR-Collectief.

ACE HR-Collectief

ACE werkt, bewijzen onze cijfers

200

Aangesloten HR-professionals waarmee jij kunt sparren. >100 organisaties waar jij jouw medewerkers mee in contact kunt brengen

70

Het plaatsingspercentage binnen het netwerk

15

Inspirerende bijeenkomsten per jaar waarin jij kennis opdoet en verbinding maakt. Digitaal én fysiek

15

VoorBLIJblijvers campagnes die jouw medewerkers ‘aan’ zetten om te blijven ontwikkelen (en ieder kwartaal 3 nieuwe!)

Verhoog je HR-Impact met ACE!

Als HR-professional verbind je de mens met de organisatie. Jij zorgt dat de mensen én de organisatie bruisen, zodat iedereen enthousiast en inzetbaar is. Zo dragen jouw mensen met plezier bij aan het succes van de organisatie en zorg je voor een duurzaam HR beleid. En mocht dat onverhoopt niet meer lukken, dan wil je met slimme oplossingen komen; een netwerk dat hen kansen biedt. Met ons HR-Collectief blijf jij zelf ook bruisen. Bruisen van de ideeën, van de leuke bijeenkomsten en met een netwerk van enthousiaste ‘peers’ die je snel kunt bereiken, praktisch voor als je dat nodig hebt.

Samen bundelen we onze krachten. Doe jij mee?

Jij en je collega’s bewegen zich op zowel praktisch als tactisch niveau als strategisch niveau. Maar hoe pak je dat aan? En hoe doen anderen dat? Want voor veel HR-professionals is het team klein en is het wel eens zoeken naar een maatje om mee te sparren.

Juist daarom is het ACE HR-Collectief opgericht. Een regionaal collectief voor en door HR-professionals, zoals jijzelf. Met ACE vergroot jij in één keer je team en kennis door samen te werken. Samen maken we dingen mogelijk die je niet altijd zelf kan realiseren. We zijn een bruisend vat vol kennis, inspiratie en ideeën. Maar vooral ook praktische slagkracht. Samen ontwikkelen we resultaatgerichte oplossingen, waar jouw werkgever en medewerkers ook gelukkig van worden!

Wil jij ook meer HR impact maken?

Meten & onderzoek

Gerichte scans en meetinstrumenten om Duurzame Inzetbaarheid te meten en in kaart te brengen.

Bijeenkomsten & verbinding

Regionale en plenaire bijeenkomsten voor HR professionals en een actieve, online community.

Voorblijblijvers voor medewerkers

HR Marketing mix en online portaal voor jouw medewerkers, om bij en blij te blijven.

Wat levert ACE jou op?

Wanneer jouw organisatie zich aansluit bij ACE: 

  • Kun jij actief deelnemen aan allerlei bijeenkomsten, workshops, trainingen en andere activiteiten. Deze staan allemaal in het teken van HR-kennis, arbeidsmobiliteit, (duurzame) inzetbaarheid en andere actuele HR-vraagstukken. 
  • Krijg je toegang tot de marketingmix van voorBLIJblijvers en maak je jouw positieve HR-energie zichtbaar op de werkvloer. Je kiest zelf de thema’s die passen bij waar jij voor staat.
  • Krijg je toegang tot de ACE Helpdesk en staan er >20 HR-dienstverleners gratis voor je klaar om jouw ’10-minuten-vragen’ te beantwoorden
  • Morgen jij en jouw (HR)collega’s onbeperkt gebruik maken van alles wat ons Collectief biedt

Duurzaam HR beleid met ACE

Human Business Support (HBS) is initiatiefnemer en één van de dienstverleners van het ACE HR-Collectief. Want bij HBS geloven dat je zelf moet kunnen kiezen wat bij je past. Maar natuurlijk snappen we inmiddels heel goed hoe we het netwerk van ACE optimaal kunnen benutten voor onze klanten!

Zij gingen je voor!

Meer weten?

Neem contact op met ACE.

Karin van Hall

ACE Team
076-5033695

Mail ACE

“ACE helpt HR-professionals met elkaar in contact te komen, zodat je een veel groter netwerkt hebt en elkaar kunt helpen met oplossingen.”

HR ManagerScholengemeenschap

“ACE sluit volledig aan bij mijn gedachtengoed over een inclusieve arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit.”

Noortje LipsSabic

“Dankzij het ACE Transfercentrum heeft mijn medewerker een andere, duurzame baan gevonden én heb ik flinke kosten bespaard.”

HR AdviseurOverheidsorganisatie
ACE dienstverlener

Human Business Support is, naast initiatiefnemer van ACE, als HR-dienstverlener aangesloten. Lees alles over de mogelijkheden van ACE.

ACE HR-Collectief