Ga naar hoofdinhoud

Web Portaal

Login Web Portaal

Direct inloggen in Jouw Dossier of het portaal voor werkgevers.

Login

Jouw gegevens...jouw dossier!

Al jouw gegevens op 1 plek. Veilig, makkelijk en overzichtelijk!

Human Business Support (HBS) begeleidt jou en je werkgever

  • als je ziek bent of arbeidsongeschikt wordt
  • bij loopbaancoaching en ontwikkeltrajecten

Al jouw gegevens en alle informatie over jouw verzuimbegeleiding en/of loopbaanbegeleiding vind op 1 plek, in het HBS web Portaal.

Hoe werkt het HBS Web Portaal?

Web Portaal inloggen

Heb je vragen?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Kim

Kim van Wendel de Joode

Medewerker Proces & Support
076-5038052

Mail Kim

Privacy; alle gegevens veilig in het Web Portaal

De gegevens rondom verzuim en loopbaanbegeleiding worden verwerkt en gewaarborgd in het HBS Web Portaal (Verzuimportaal).

Het beveiligd verzenden van gegevens loopt voor zowel de werkgever, leidinggevenden als medewerkers via het HBS Web Portaal. Zowel de werkgever als de medewerker, ontvangt een email met hyperlink. Via de link zijn de toegestuurde documenten in het Web Portaal, na inlog en 2-weg authenticatie, inzichtelijk voor de geautoriseerden. Op deze wijze hoeven medewerkers slechts eenmaal een account en wachtwoord aan te maken voor alle formulieren die hierin worden opgeslagen. Gebruiksvriendelijk en de meest veilige manier, middels 2-weg authenticatie. Daarnaast heeft de medewerker direct een actueel overzicht van alle beschikbare persoonsinformatie.

“Ik ben niet zo handig met computers, maar door Margareth haar geduldige uitleg, kan ik nu zelf inloggen.”

Medewerker

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inloggen?

Je ontvangt een email met hyperlink. Of gaat via de login knop, bovenaan deze pagina, direct naar het Web Portaal van HBS. Via het startscherm ga je naar ‘mijn dossier’ en log je in met een 2-weg authenticatie. Na inlog zie je in ‘mijn dossier’ al jouw gegevens en documenten. Hieronder vind je een uitgebreide handleiding om in te loggen in het Web Portaal.

Wat is mijn wachtwoord? (medewerker):

Wanneer je voor het eerst inlogt, kan je zelf het wachtwoord opvragen via de link “wachtwoord vergeten”. Op het volgende scherm kan je met je geboortedatum en het bij ons bekende emailadres, een nieuw wachtwoord opvragen. Je ontvangt een email met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. (Let op: deze kan ook in je spam box terecht zijn gekomen.) Na het instellen van het wachtwoord kan je inloggen.

Hoe meld ik een medewerker ziek?

Het lijkt zo simpel, een medewerkers wordt ziek en dit dient gemeld te worden. Maar een ‘goede’ ziekmelding, is een volledige ziekmelding, zodat de casemanager de ziekmelding kan beoordelen en kan bepalen welke actie ondernomen dient te worden en binnen welke termijn. Dit is met name bedoeld om frequent verzuim te voorkomen, het kort verzuim te verkorten en mogelijk lang verzuim voortijdig op te sporen.

Bij een volledige ziekmelding dien je in het Web Portaal onder het tabblad opmerkingen, alle aanvullende informatie te vermelden.

Wat moet ik doen als er iets in het verzuim van mijn medewerker verandert?

Moet ik het verzuimformulier aanpassen?

Het verzuimformulier vul je alleen in wanneer jouw medewerker ziek wordt. Op het moment dat er iets wijzigt in het verzuim van jouw medewerker, meld je dit bij voorkeur, telefonisch aan je casemanager van HBS.

Handige downloads

Digitale flyer voor inloggen in het Web Portaal

Hoe werkt het HBS Web Portaal en hoe kunnen medewerkers inloggen.

Download

Handleiding voor medewerkers om in te loggen in het Web Portaal

Stap voor stap helpen we medewerkers met inloggen in het Web Portaal.

Download

Digitale flyer voor inloggen Web Portaal bij coaching trajecten.

Hoe werkt het HBS Web Portaal en hoe kunnen medewerkers inloggen.

Download

Ziek en hersteld melden via het Web Portaal

Handleiding; hoe meld je medewerkers ziek en hersteld via het Web Portaal.

Download