Ga naar hoofdinhoud

Onze visie:

Anders kijken, anders denken, anders doen!

Human Business Support is een dienstverlener met een heldere missie: blijvend meer waarde halen uit mensen en organisaties.

Wij geloven dat er meer waarde zit in mensen en organisaties. Wij laten zien dat ieder mens beter én productiever is in werk dat past. Organisaties ontwikkelen en werk verandert. Ieder mens heeft talent, mag meedoen en groeien. In eigen werk of ander werk, bij de eigen werkgever of een andere werkgever. Anders werken; Iedereen wil vooruit.

Wij vertalen complexe problematiek rondom inzetbaarheid van mensen in organisaties, naar praktische oplossingen op de werkvloer, met aantoonbaar resultaat voor alle belanghebbenden (win-win-win).

Perspectief voor werkgevers en medewerkers

Werk verandert. Werkgevers veranderen en banen veranderen. Werkgevers willen de juiste persoon op de juiste plek, op het juiste moment. Medewerkers willen toekomstzekerheid en perspectief. Soms leveren deze ontwikkelingen van werkgevers en medewerkers spanning op.

Bij HBS laten we zien dat ieder mens gelukkiger is en beter presteert in werk dat past bij zowel de medewerker als bij de werkgever. Zo zorgen we voor de juiste ‘fit’ in werk en halen we het beste uit beiden. Want iedereen wil vooruit!

Van regie op verzuim naar werkfitte organisaties & medewerkers

Human Business Support helpt werkgevers en medewerkers vooruit met arbodienstverlening, loopbaanbegeleiding & organisatieontwikkelingen en we bouwen netwerken van HR-professionals waarin zij kennis en mensen uitwisselen.

Met ons totaalpakket aan diensten, brengen we organisaties en medewerkers in een WerkfitRitme, aantoonbaar en duurzaam. Zo bieden we je blijvend meer waarde voor mens en organisatie. Een model waarin we duurzame inzetbaarheid praktisch realiseren.

wie wij zijn

Waar wij voor staan

 

Iedereen heeft dromen. Ieder mens, ieder bedrijf. Daarin zijn werkgevers en medewerkers gelijk. Iedereen betekent dat het niet alleen om jou gaat, maar om een groter geheel. Iedereen gaat over wederzijds belang. Een oplossing is pas een oplossing als hij voor alle betrokkenen vooruitgang betekent. Wil gaat over ambitie en vastberadenheid, maar ook over luisteren. Luisteren naar jezelf én naar de ander. Wat wil jij bereiken? Wat wil die ander bereiken?
Vooruit is positief en motiverend. Het gaat over mogelijkheden. Iedereen wil vooruit. Iedereen wil perspectief hebben.

De talenten achter HBS

 

HBS is een talentbedrijf. We werken samen op basis van ieders unieke talent. Deels met eigen mensen en deels met een netwerk van betrokken experts. We investeren voortdurend in de ontwikkeling van mensen. Omdat we erin geloven dat een beter team een beter advies geeft aan onze klanten. Onze ontwikkeling geven we dus door, met nieuwe producten, nieuwe ideeën en een betere aanpak. Zo worden we samen beter en groter.

Team hbs
Human Business Support

Vacatures – werken bij HBS

 

Wil jij ook werken bij een dynamische, innovatieve talentenorganisatie? Wat is jouw talent? We komen graag met jou in contact als je denkt iets voor ons bedrijf te kunnen betekenen. 

Kwaliteit & verbeteringen

Kwaliteitsgarantie

Human Business Support is een gecertificeerde arbodienst.

Feedback & verbeteringen

Heb je een opmerking, verbetering of klacht over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.