Ga naar hoofdinhoud

Duurzaam werkfit

Als de wereld verandert, werkgevers veranderen, werk verandert, verandert ook je baan. De baan voor het leven bestaat niet meer. Een leven lang ontwikkelen, leren en werken is de norm en de noodzaak. Met plezier. In werk dat past. Met waarde voor zowel de werkgever als de medewerker. Dit geldt zowel voor mensen in ‘kantoorbanen’ als ‘fysieke banen’. Wij helpen jouw medewerkers en de organisatie werkfit te worden en te blijven.

Vraag een gratis intake aan

Wat is een Duurzaam werkfit traject?

In dit traject nemen we de medewerker stap voor stap mee en praten we laagdrempelig over werktoekomst, werkplezier en ontwikkeling.

Het traject bestaat uit 2 gesprekken waarin we aan de hand van het Huis van Werkvermogen het gesprek voeren over gezondheid, competenties en vaardigheden, normen en waarden en werk en werkrelaties. Eventueel nemen we de resultaten uit een recente PMO-meting mee.

De medewerker krijgt inzicht in wat is er nodig om gemotiveerd en productief aan het werk te zijn en blijven in veranderende omstandigheden. En kan zelf concreet aan de slag met een stappenplan op maat.

Dit traject is ook per dagdeel incompany te organiseren.  We doen dit door Duurzaam werkfit-spreekuren op de werkvloer en door regelmatig (online) check-up gesprekken te voeren. De gesprekken zijn in te zetten als onderdeel van een Duurzaam Inzetbaarheidsbeleid.

Wat levert het werkfit traject op?

Na het traject heeft de medewerker praktische handvaten om zelf aan de slag te gaan met het Huis van Werkvermogen. De medewerker is krachtiger, zelfverzekerder en weet wat te doen om werkfit te blijven of te worden.

Traject deelnemers waarderen ons gemiddeld met een 8,7 en het werkplezier en de productiviteit stijgt met >50%. Winst voor de medewerker én voor de organisatie!

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah