Ga naar hoofdinhoud

Talent in Zicht

In al onze coachtrajecten staat het Talent van de medewerker en de waarde die dit heeft voor zichzelf én de werkgever centraal. We werken ‘van binnen naar buiten’. De omgeving waarin je leeft en werkt kan veranderen, maar je unieke Talent neem je altijd mee.

Door het verkrijgen van inzicht in je Talent , je competenties een vaardigheden krijgen mensen meer intrinsieke motivatie. Ook ten aanzien van hun werk. Waar ben je van nature goed in en hoe laat jij dit groeien vanuit eigen Talent en kracht? Maar ook wat heb ík te leren en kan ik verbeteren? Welke lessen geven verleden en toekomst en hoe neem ik zelf de regie over mijn volgende stap. Als de medewerker het unieke Talent kent, dan kan die dat verder ontwikkelen. Met alle positieve gevolgen voor zichzelf én de organisatie.

Vraag een gratis intake aan

Wat houdt het Talent in Zicht traject in?

Het traject omvat 2 gesprekken en een aantal thuiswerkopdrachten.

De medewerker sluit het traject af met een Talentpiramide. Daarmee is er concreet inzicht in de talentgereedschappen, het unieke Talent, wat nu belemmerend werkt (draak), energiegevers (Passie), focus op het eerste resultaat (Talentproject) en wat daarvoor nodig is om te leren (Leervraag).

Wat levert het Talent in Zicht traject op?

Na het traject heeft de medewerker praktische handvaten om het eigen Talent in te zetten. De medewerker is krachtiger, zelfverzekerder en weet wat te doen om het beste uit zichzelf te halen en dit op een professionele wijze toe te passen. Een prachtige output die een leven lang plezier geeft! Traject deelnemers waarderen ons gemiddeld met een 8,7 en het werkplezier en de productiviteit stijgt met >50%. Winst voor de medewerker én voor de organisatie!

Meer weten?

Onze coaches helpen jou graag vooruit!

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach
076-5038052

Mail Hannah