Ga naar hoofdinhoud

Mijn passie voor gezondheid en persoonlijke ontwikkeling zit er al lang in. Tijdens mijn opleiding social work heb ik veel geleerd over het menselijke gedrag, hoe ik mensen met elkaar kan verbinden en in beweging kan krijgen. Vervolgens ben ik gaan werken in de verzuim- en HR-begeleiding en ben ik doorgegaan met studeren. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren! Inmiddels ben ik vele opleidingen verder (o.a. over leefstijl, loopbaanbegeleiding en arbeid- en organisatiepsychologie). Ik heb kennis over voeding, beweging, gedrag, stress, slaap, coaching en het begeleiden naar een duurzame (leefstijl)verandering.

Werken bij HBS geeft mij plezier en voldoening. Niet alleen omdat we een superleuk team hebben, maar ook omdat we zulke mooie dingen doen. Samen met mijn collega’s willen wij organisaties en medewerkers écht vooruithelpen. Mijn talent Spelen kan ik hierbij mooi inzetten. Van nature heb ik een speelsheid die zorgt dat ik een veilige sfeer creëer en echt contact maak met de mensen die ik begeleid. Dit alles kan ik niet zonder een goede dosis humor.

Persoonlijk

“Ik word blij van bewegen! Naast dat ik al +15 jaar voetbal houd ik ook van yoga, wandelen, hardlopen, skeeleren, mountainbiken en wintersport. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vrienden en familie en knuffel ik zo vaak als ik kan met mijn neefjes. In mijn drukke (en leuke) leven vind ik rust in meditatie en een goed boek.’’

Hannah de Graaf

Hannah de Graaf

Loopbaancoach & Leefstijlcoach
 

Talent: Spelen
076-5038052

Mail Hannah

Zij gingen je voor!

Ik heb enorm veel van het traject geleerd. Ik ben steeds met plezier naar Hannah toe gegaan, ook al voelde ik me zo slecht en dat zegt genoeg. Hannah is betrokken, oprecht, geïnteresseerd, kan goed luisteren en de juiste vragen stellen en daar dan professioneel op inspelen. Dankzij dit traject heb ik contacten bij een plek waar ik via een werkervaringsplaats gere-integreerd ben en waar ik vrijwillig kan blijven nu ik volledig arbeidsongeschikt ben verklaard.

NicoleLeerkracht middelbaar onderwijs, Spoor 2 Traject

Het was een geweldige reis waar ik veel te weten ben gekomen over mijzelf. Een mooi opschudmoment en uiteindelijk een mooie baan met nieuwe mogelijkheden. Mijn energie is terug en ik verwacht dat mijn nieuwe baan mij veel werkplezier oplevert, ik er volledig tot mijn recht kom, opnieuw opbloei en dat ik weer de juiste balans ervaar tussen energiebronnen en stressoren. Hannah was voor mij de juiste professional!

HalilBeleidsmedewerker personeelszaken en financiën, Outplacementtraject

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Onze medewerker is ontzettend positief over de inhoud van het traject en de begeleiding van Hannah. Het is fijn dat onze medewerker – ondanks de lastige situatie – zo goed is geholpen in het nadenken over haar kwaliteiten, talenten en vervolgstappen. Ze kijkt met een positieve blik naar de toekomst en ik heb samen met mijn medewerker goede gesprekken gehad.

AlwelOver het coachtraject van hun medewerker