Ga naar hoofdinhoud
Gun medewerkers een loopbaan waar ze BLIJ van blijven!

voorBLIJblijvers

Met voorBLIJblijvers maak je jouw HR-Impact positief zichtbaar op de werkvloer. Positief, met humor en continu. Zo nemen we je werk uit handen met praktische, zichtbare oplossingen. Met thema’s die passen bij jouw organisatie, afdeling of vestiging. Ieder kwartaal 3 komen er nieuwe thema’s beschikbaar dus er is altijd iets dat past bij waar jij voor staat.

VoorBLIJblijvers helpt jou om een leven lang ontwikkelen, leren en werken met plezier zichtbaar te maken op de werkvloer. Zo houd je Duurzame Inzetbaarheid en werkgeluk voortdurend zichtbaar op de werkvloer. Want, als HR-professional weet je: het is een kwestie van een lange adem en vooral herhalen en volhouden. En dat is soms lastig naast je dagelijkse hectische werk.

voorblijblijvers

“Wij helpen jouw medewerkers om BIJ en BLIJ te blijven.”

Waarom voorBLIJblijvers?

De wereld verandert, organisaties veranderen en werk verandert. voorBLIJblijvers helpt medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Om bij en blij te blijven. Dat is hard nodig in een veranderende arbeidsmarkt. Dat weet jij als HR-professional en ergens weet de medewerker het ook. Maar het werk vraagt voortdurende aandacht en ontwikkeling, en dat schiet er soms bij in.

En we zijn er niet alleen voor jouw medewerkers. Ook jou als HR professional helpen we bij en blij te blijven. VoorBLIJblijvers is namelijk onderdeel van het ACE HR-Collectief; een samenwerking van honderden HR-professionals in de regio. We bundelen onze HR-krachten en bieden voorBLIJblijvers gratis aan bij deelname aan ACE!

Blij blijven = bijblijven 

Het gaat om in beweging blijven. Blijblijven is een werkwoord. Hierbij leggen we de verantwoordelijk ook bij de medewerker zelf. ‘Voorblijblijvers.nl is ons HR-cadeautje voor jou. Wij gaan je helpen om met plezier te blijven ontwikkelen, leren en werken. Wij geven de voorzet, het je eigen verantwoordelijkheid om hier actief mee aan de slag te gaan’.

We zetten HR in ‘the spotlight’

VoorBLIJblijvers is jouw persoonlijke HR-marketing tool. In de online bibliotheek vind je thema ‘campagnes’ om je medewerkers te activeren om met hun loopbaan aan de slag te gaan. ‘Niet mokken maar blijblijven’. Je kunt in de online bibliotheek thema’s bekijken en selecteren wat bij jouw organisatie of afdeling past op dat moment. De campagnes worden voorzien van jullie bedrijfsnaam en kun je dan communiceren binnen jouw organisatie. Digitaal of met allerlei materialen. Zo help je jouw medewerkers om bij en blij te blijven. En maken we jouw werk als HR-professional positief zichtbaar en meetbaar voor de medewerkers en jouw organisatie.

Voorblijblijvers.nl is een initiatief van ACE en honderden HR-professionals in jouw regio. Als ACE HR-Collectief werken we samen aan het blijven ontwikkelen van medewerkers, organisaties…en ons zelf.

Ga naar VoorBLIJblijvers.nl

Meer weten?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Karin van Hall

Secretarieel Commercieel Medewerker / ACE Helpdesk
076-5033695

Mail Karin