Ga naar hoofdinhoud

Carla vertelt: “Ik heb mezelf weer gevonden met als kers op de taart een hele leuke nieuwe baan!”

Door 2 mei 2023Blog
Coachtraject

Na bijna 35 jaar bij dezelfde werkgever een nieuwe stap maken? Dat is niet niks! Sterker nog, het vertrouwde achter laten voor iets anders is super spannend! En toch is dat gelukt! Loopbaancoach Hannah de Graaf heeft Carla stap voor stap meegenomen op weg naar een nieuwe baan.

Diep dal
Ik moest uit een diep dal komen. Ik ben over heuvels gegaan en ook een paar keer goed naar beneden gevallen om vervolgens langzaam weer omhoog te kruipen. De emotionele momenten tijdens de eerste gesprekken met Hannah zijn me echt bijgebleven. Ik had het gevoel dat ik echt door het stof getrokken werd; er kwam zoveel naar boven. Soms zorgde dat ervoor dat ik me na de gesprekken erg rot voelde. Maar ik, die dacht dat dit niet goed ging komen, zag het beetje bij beetje toch goed komen. Gelukkig werd dit beter doordat Hannah vertrouwen in me bleef houden. Ook zag ik eerst vooral veel beren en leeuwen op mijn pad, maar langzaam begonnen deze te verdwijnen.

“Gelukkig werd dit beter doordat Hannah vertrouwen in me bleef houden. Ook zag ik eerst vooral veel beren en leeuwen op mijn pad, maar langzaam begonnen deze te verdwijnen.”

Dromen
Ik heb mezelf weer gevonden met als kers op de taart een hele leuke nieuwe baan. En ik kan je zeggen het is bijna een droom voor een creatieve duizendpoot als ik. Nu werk ik in een winkel waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Hier word ik écht vrolijk van!

Begeleiding
Ik heb mezelf en mijn zelfvertrouwen weer terug gevonden én heb een super leuke nieuwe baan. Wat een super leuke en enthousiaste coach heb ik gehad. Hannah wist mij op de juiste momenten ‘bij de hand te nemen’ en naar de -voor mij- goede richting te begeleiden. Met haar enthousiasme en passie voor haar werk wist ze op de juiste manier het beste uit me te halen. Soms was ze ook wel ‘streng’ 😉, maar ik ben erg blij met haar geweest en ook nu nog. Hannah, ik was blij dat jij op dat moment in mijn leven kwam… je bent een top coach!