Ga naar hoofdinhoud

Machtiging eHerkenning Werkgeversportaal UWV

Door 1 december 2020september 20th, 2021Nieuws

Op het werkgeversportaal van het UWV worden gezondheids-, persoons- en inkomensgegevens van uw medewerkers verwerkt. Om in te loggen, maakt u gebruik van eHerkenning, de DigiD voor bedrijven.

Graag bieden we u de mogelijkheid om HBS te machtigen, om namens u in te loggen op het werkgeversportaal van het UWV. Wij worden dan uw eHerkenningsleverancier. Zo kunnen wij namens uw organisatie tijdig en gemakkelijk handelingen voor uw verzuimende medewerkers, in het UWV werkgeversportaal verrichten. Met een machtiging kunnen we bijvoorbeeld een ziekmelding, 42e week melding en andere acties online voor u uitvoeren. Een hele zorg minder.

Indien u ons wilt machtigen, klik direct op deze link, aanvraag machtiging. Geef uw emailadres op en start de procedure om Human Business Support te machtigen voor het werkgeversportaal UWV. Wij kunnen dan de lopende dossier direct voor u oppakken.

Let op, de machtiging kan alleen gegeven worden door een tekenbevoegd persoon binnen uw organisatie. U betaalt jaarlijks een vergoeding voor de machtiging aan uw provider, de kosten zijn per provider verschillend.

Heeft u vragen, neem contact op met uw casemanager.